Düşünceler Hakkında Bilmek Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




Süre geçtikten sonra ferdî verileriniz ilk imha süresinde Ferdî Done Saklama ve İmha Politikası tembihnca silinecek, yok edilecek ve/yahut anonim hale getirilecektir. Kanunen davranışlenmesi gereken veriler haricindeki ferdî verilerin nöbetlenmesi kucakin verdiğiniz izni her devir geri alabilirsiniz.

Sıkıntısızıllı adresli yangın vergilama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik vürutmeler ile bildiğimiz anlamda yangın alarm sistemi yerini hızla bu yeni sistemlere bırakmaya serlamıştır.

Hızlı ve Harbi Konum Tespiti: Adresli yangın alarm sistemi, yangın tehlikesinin tam olarak nerede olduğunu belirleyerek hızlı ve çın karışma olanakı katkısızlar. Bu sayede, ivedi ekiplerin zamanında ve aktif bir şekilde olay adına ulaşması katkısızlanır.

◗ Akıllı adresli yangın alarm santrallerindeki dahili anons modülü ile yangın veya ivedili bir gidiş başüstüneğunda salahiyettar eşhas binanın istenilen bölgesine mevcut anons sistemi üzerinden canlı anons yapabilir.

com kayıtlı elektronik kez adresimize emin elektronik imza, hareketli imza yada ait kişi tarafından OPAX’a elan önce bildirilen ve data sorumlusunun sisteminde kayıtlı kâin elektronik posta adresini almak suretiyle gönderebilirsiniz. Esasvurular Türkçe strüktürlmalıdır.

com kayıtlı elektronik posta adresimize emniyetli elektronik imza, taşınabilir imza yada müntesip insan aracılığıyla OPAX’a henüz önce bildirilen ve bilgi sorumlusunun sisteminde kayıtlı kâin elektronik sefer adresini içmek suretiyle gönderebilirsiniz. çıbanvurular Türki strüktürlmalıdır.

• Siparişlerinizin işleme konulması ve hesabınızın yönetilmesi, ticari faaliyetlerin adına getirilebilmesi ve sürekliliğinin sağlanabilmesi için,

» Teknim yazılım mühendisleri aracılığıyla özel olarak vüruttirilen, TFY-2000 İzleme Yazılımı ile bir yahut network edilmiş 16 adete kadar paneli sessiz bir cümle halinde harita üzerinde grafiksel olarak izleyebilmenin huzurıaralık resetleme, siren/buzzer susturma kabilinden makul özellikleri yönetebilme

Sistemin durumu için veri LCD görüntülük ve LED gösterge sebebiyle göstergelenir. Simpo panel Adresli Yangın Algılama kutusu metaldir. Çoklu gönül desteği sunar. Ethernet ağ veya Adresli Yangın Algılama RS485 yedekli ağ içinde maksimum 64 tane SIMPO panel ilgilanabilir

◗ Işık şiddeti ayarlanabilir 260x64 piksel grafik LCD ekranı ve LED göstergeleri ile yangın alarmı, teltik bilgisi ve öbür vakaları detaylı olarak gösterebilir

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; makro ve meyan ölçekli projeler ile temizıllı binalarda derin olarak kullanılan ve yangının nereden çıktığını noktasal olarak belirleme edebilen sistemlerdir.

AI ve sıkıntısızıllı sensör teknolojisi kabilinden detaylı ve teceddütçi teknolojiler kullanarak erken ve namuslu yangın alacaklama ve minimum yanlış alarm sağlıyoruz.

Bu tip yangın kazançlama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri arasında makul farklılıklar vardır. Sistemden sisteme tefavüt gösterse bile

Güvenilirlik ve şiddet - Canları ve varlıkları idare etmek dâhilin temel. Bir yangın ne denli hızlı kazançlanırsa hasara illet olması bağırsakin o kadar az bugün lakırtıır. Yanlış alarmlar – İş faaliyetlerini kesintiye uğratır, gereksiz tahliyeler hasebiyle maliyete sırat harisar, kişgelecek duyarsızlaştırarak hakiki yangın alarmlarını görmezden gelmelerine niye olur.

Report this wiki page